21 februari, 2018/Even voorstellen/DOOR: Timothy Van Laar
Deel:

Even Voorstellen: Eveline

“Een tripje New York of een weekendje in Nederland… Ik vind het allemaal leuk, als ik maar iets kan ondernemen!“

Vandaag stellen we jullie graag onze nieuwste accountmanager voor. Eveline is een bezige bij die niet graag stilzit. Vroeger wilde ze graag piloot of binnenhuisarchitect worden. Tegenwoordig spendeert ze graag tijd met haar vrienden en mag je haar midden in de nacht wakker maken voor een tripje naar New York. Lees hier verder wat Eveline het liefst eet, hoe zij het KICK! Digital team versterkt en nog veel meer.

EvenvoorstellenEveline1

Je werkt nu ongeveer een half jaar bij KICK! Digital. Wat voeg jij toe aan het team?

Ik denk dat door mijn ervaring bij diverse werkgevers ik de nodige kennis heb opgedaan en weet ik hoe met mensen om te gaan. Zowel met klanten als met mijn collega’s. Ik vind het belangrijk om campagnes te voeren die een meerwaarde voor de klant opleveren, hierdoor denk ik graag mee met onze klanten en let ik op de details. Zo proberen we iedere keer het beste uit een campagne te halen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sfeer op kantoor goed is, dat is hier zeker het geval en ik denk dat ik ook genoeg plezier en gezelligheid toevoeg.

Op welke campagne ben je het meest trots?

Er zijn verschillende campagnes die mooi of bijzonder zijn omdat ze positieve bijdrage hebben geleverd voor de klant. Zo vind ik het leuk dat we voor Imagine het beste proberen te halen uit kleinere budgetten. Tegelijkertijd is de campagne voor bijvoorbeeld Hunted heel interessant. Het is dan een groter budget, maar wel helemaal nieuw voor de klant en ook voor ons qua samenwerking. Ik houd wel van een uitdaging en die is er zeker bij deze en de overige projecten.

Hoe zou je jezelf in drie woorden omschrijven?

Enthousiast, ambitieus en eigenwijs.

Kun je ons 1 product of bedrijf aanraden dat iedereen zou moeten gebruiken?

Ik vind Car-2-go een goede uitvinding. Het is gemakkelijk te gebruiken en niet belastend voor het milieu. Je kan bovendien op iedere openbare parkeerplek gratis parkeren! Ik gebruik het zelf ook heel vaak en vind het echt ideaal.

Wat doe jij als eerste wanneer je wakker wordt?

Uitrekken, nee grapje. Eigenlijk heel simpel. Douchen, aankleden, ontbijten en naar werk!

Je checkt niet je telefoon?

Nou, mijn wekker gaat af op mijn telefoon, maar nee. Als ik dat doe, ben ik al gauw een half uur verder.

Wat is jouw favoriete eten?

Mexicaans! (Zegt ze zonder twijfel). Met name de kruiden maken het Mexicaanse eten zo lekker. Als het snacken wordt, dan ga ik sowieso voor McDonalds!

Stel je zou kunnen tijdreizen. Naar welke periode zou je graag gaan?

Ik denk dat het de Middeleeuwen wordt. Gewoon lekker ruilhandel, geen gezeik over geld en ergens lijkt het me ook wel mooi om te leven zonder al die elektronische apparaten en internet. Ook ben ik benieuwd hoe het in de stad Amsterdam toen was. Met al die mooie panden en hoe er geleefd werd. Het was zeker heel anders dan nu. Ik denk veel minder gehaast.

Wie van je KD collega’s zou het gemakkelijkst goud op de 5km hordelopen winnen?

Wendy, die is lekker sportief en heeft veel doorzettingsvermogen. Die redt dat wel!

Heb je wellicht een idee voor een online campagne, twijfel je nog over eventuele mogelijkheden of wil je gewoon meer over Eveline weten? Stuur haar een mailtje: eveline@kick-reclame.nl

Terug naar overzicht