1 april, 2018/Even voorstellen/DOOR: Timothy Van Laar
Deel:

Even voorstellen: Jolijn

“Alles komt op zijn pootjes terecht!“

Het is weer de hoogste tijd om een nieuw KICK! Digital lid aan jullie voor te stellen! Vandaag is het de beurt aan Jolijn. Een traffic manager die graag haar handen uit de mouwen steekt, veel reist en niet gemakkelijk gek te krijgen is. Geen opdracht is te wild en het begrip ‘strakke deadline’ komt niet voor in haar woordenboek. Lees hier verder waarom Jolijn graag bij KICK! Digital werkt, wat ze vroeger wilde worden en welk land ze nog eens wil bezoeken.

Je werkt nu een jaar bij KICK! Digital. Wat bevalt je het meest?

Nou, na mijn vorige job was ik wel op zoek naar een baan waarbij de teamspirit belangrijk is. Bij KICK viel me meteen op dat het team erg gezellig en goed is. Juist het team maakt het voor mij fijn om hier te werken. Zo maken we zelfs de minst leuke opdrachten weer interessant!

En wat voeg jij toe aan het KICK! Digital team?

Wellicht iets van nuchterheid en ik ben niet snel gek te maken. Ik schiet niet snel in de stress en dit zorgt natuurlijk voor rust.

Hoe zou je jezelf in drie woorden omschrijven?

Nuchter, direct en eigenwijs.

Welk nummer mag absoluut niet ontbreken in jouw Lifetime Playlist?

Het hoeft geen goed nummer te zijn, hè? Dan.. Worden het liedjes waar ik altijd heel vrolijk van word. Dat weten mijn oud collega’s ook nog wel. Dat zijn de liedjes van S-Club 7.

Wat wilde je vroeger worden?

Ik was vroeger altijd in de weer met reisboeken. Ooit begonnen met de boeken van de Disney Wereldclub (toen was ik nog heel jong), inclusief het old school reisbureautje spelen met een van mijn besties. Zij is inmiddels in de hotelbranche beland dus die heeft er zowaar nog iets mee gedaan. Later werden dit de welbekende reisboeken van het reisbureau. Een paar keer per jaar nieuwe boeken halen, bladeren en later ook aan de buis gekluisterd zitten wanneer er reisprogramma’s waren. En blijven dromen natuurlijk! Volgens mij wilde ik ook nog ergens bloemist of banketbakker worden. Ik wilde in ieder geval iets knutselen, met mijn handen doen.

Is er nog iets van die dromen overgebleven?

Weinig, hoewel ik nog veel bloemen in huis heb, laat ik deze liever samenstellen door iemand anders en bakken doe ik thuis ook niet. Wel heb ik vorig jaar nog een naaimachine gekocht om spulletjes te maken. Ook ga ik zelf een tafel maken voor in mijn nieuwe huis. Dus ik ben wel nog een beetje handig en met mijn handen bezig. Ook reis ik nog steeds heel graag!

Wat zou jij niet willen missen in je leven?

Naast vrienden en familie… Reizen!

Wat is het belangrijkste dat je geleerd hebt tijdens je studententijd?

Alles komt wel op zijn pootjes terecht!

Geeft dit ook weer wat voor soort student je was?

Nee, nee! Dat was alleen tijdens mijn middelbare school. In mijn studententijd (red: Jolijn studeerde Communicatiewetenschappen aan de UvA) deed ik niet mee aan de zesjescultuur, maar haalde ik juist goede cijfers.

Wat is jouw favoriete eten?

Thais! Maar ik lust ook een goede pizza op zijn tijd. Midden in de nacht mag je trouwens ook wakker maken voor lekkere nachos met alles erop en eraan! Vlees, guacamole.. etc.

Wintersport of strandvakantie?

Strandvakantie. Wintersport wil ik nog wel een keer gaan doen. Maar ik hou echt van het zonnetje en het strand! Een koud biertje bij zonsondergang op het strand is voor mij een uitstekende vakantie.

Stel, de wereld dreigt morgen te vergaan… Wie van je KICK! Digital zou jij aanwijzen om de wereld te redden?

Ik denk dat het Wendy moet zijn. Zij is namelijk heel rustig en goed georganiseerd. Zo lijkt het alsof ze het altijd goed voor elkaar heeft. Dan lijkt het mij een verstandige keuze om Wendy naar voren te schuiven.

Zeker weten dat je geen deadline mist? Altijd je materiaal op tijd klaar en aan geleverd zonder stress of zorgen? Of wil je gewoon meer over Jolijn weten? Stuur haar dan even een mailtje: jolijn@kick-reclame.nl

Terug naar overzicht