2 augustus, 2018/Even voorstellen/DOOR: Timothy Van Laar
Deel:

Even voorstellen: Monique

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!“

Het is weer de hoogste tijd om een nieuw KICK! Digital lid aan jullie voor te stellen! Vandaag is het de beurt aan Monique. Een accountmanager die het servicen van klanten tot een ware kunst gemaakt heeft. Sportief als ze is, gaat ze graag een nieuwe uitdaging aan. Lees hier over de guilty pleasures van Monique, welke sporten ze graag beoefent en wat ze graag in het weekend doet.

Monique

Je werkt nog niet zo lang bij KICK! Digital, dus we beginnen met een serieuze werkgerelateerde vraag. Wat voeg jij toe aan het KICK! Digital team?

Ik denk dat jarenlange ervaring aan alle kanten in de media mijn grootste contributie aan het team is. Ik heb namelijk bij exploitanten, mediabureau’s en aan de klantzijde gewerkt. Dat bij elkaar maakt mij een goede accountmanager die zich zowel in de exploitant als de klant kan verplaatsen. Ik denk graag mee met de klant, plan vooruit en luister goed naar wat een klant wil en wat daarvoor nodig is.

Wat is voor jou een fijne werkdag?

Een beetje zoals deze nu is. Een goede mix van werken op kantoor, thuis en afspraken bij de klant of op locatie. Dit zorgt voor een goede afwisseling en nieuwe energie.

Hoe breng jij je vrije tijd door?

Heel veel met vrienden, vriendinnen. Veel uit eten en drankjes drinken. Ook met mijn dochtertje en man! En… Ik tennis heel graag en veel! Competitie in het voorjaar en in de zomer veel toernooien. Dat is ook een beetje wat er in de vriendengroep speelt. Ik sport sowieso graag en dan zie ik ook nog mijn vrienden. Ik vergeet het bijna, skiën. Dat is ook iets dat ik heel graag doe.

Dus als ik jou vraag ski- of zonvakantie?

Skivakantie! Ik ski al van kleins af aan en het heerlijke aan skiën is het gevoel van vrijheid, de bergen, de sneeuw, uitzicht en het gevoel van vliegen als je hard die berg afgaat. Even je gedachten verzetten! Daarna natuurlijk een heerlijk biertje, met lekkere muziek! Top!

Wat jouw guilty pleasure?

Dat zijn er zo veel! Eten! Snoepen, chocola, maar vooral M&M’s. Met name die gele met nootjes. Daar kan ik zakken van leeg eten. Maar ook Tony Chocolonely Karamel Zeezout. Ik hou gewoon heel erg van eten en snoepen! Wijntjes en Gin-Tonics vind ik ook heerlijk!

Wat is je lievelingseten?

Pasta: bolognese of met gamba’s, garnalen en knoflook. Maar goed, als je nu zou zeggen sushi, zou ik daar ook heel blij van worden. Of… Thais vind ik ook heel lekker, maar eet ik helaas niet vaak genoeg.

Naast eten, waar mag je jou midden in de nacht voor wakker maken?

Voor een goede avond in de kroeg met vriendinnen! ?

Stel je zou geen accountmanager zijn geweest, maar actrice.. In welke (soap)serie zou je willen spelen?

Nou, ik ben niet zo van de soapseries. Ik houd wel van goede Scandinavische series. Ik zou wel in een Deense serie willen spelen. Dat zijn namelijk steengoede series met hele goede personages en interessante verhalen die altijd goed in elkaar zitten. Je wordt echt het verhaal in getrokken en dat boeit me het meest.

Stel, je zou kunnen tijdreizen. Naar welke tijd zou je willen reizen?

Voor de kinderen van nu zou ik willen dat ze in onze kindertijd zouden leven. Daarmee bedoel ik zonder mobiele telefoon, zonder sociale media. Eigenlijk de jaren tachtig. Ik denk dat dit het leven van veel kinderen en pubers een stuk aangenamer zou maken. Het is er wel gemakkelijker, maar niet per se leuker op geworden.

Je mag drie mensen (dood of levend) kiezen met wie je zou kunnen dineren. Wie zouden dat zijn?

Dat is een moeilijke vraag, daar heb ik nooit over nagedacht. Maar als ik moet kiezen dan ga ik wel voor Maxima. Ik vind haar wel een inspirerend persoon. Robbie Williams heb ik altijd goed gevonden, dus die mag wel aanschuiven. En dan… Pipi Langkous, om die ene zin die ze altijd zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Het is ook mijn doel om daar wat meer naar te leven.

Als je voor een dag een man zou zijn, wie zou je willen zijn?

Dan zou ik graag Roger Federer willen zijn! Haha, mag die trouwens ook nog mee eten? Die zou ik er dan graag als vierde bij willen hebben. Hij is eigenlijk wel mijn held!

Stel, je mag met een iemand voor een half jaar lang Mars gaan verkennen. Met wie van KICK! Digital zou je dat doen?

Ik denk dat ik dan met Timothy ga. Ik denk dat dat heel gezellig is. Dan valt er ook nog wat te lachen en hebben we genoeg energie!

Klinkt Monique als de ideale partner om jouw project te begeleiden? Wil je een keer met haar sparren of wil je gewoon meer over Monique weten? Stuur haar dan even een mailtje: monique.sonneveldt@kick-reclame.nl

Terug naar overzicht