23 november, 2017/Even voorstellen/DOOR: Timothy Van Laar
Deel:

Even voorstellen: Sander

“De dingen die ik interessant of leuk vind, wil ik graag zelf kunnen (maken).“

Het is weer tijd voor de volgende KICK! Digital collega. Vandaag is het de beurt aan ons digitaal ingenieus wonder Sander. Drie jaar geleden begon hij als online designer bij moederbedrijf KICK en momenteel ligt zijn focus bij data en de ontwikkelingen omtrent data gebruik. Bij KICK! Digital houdt hij zich bezig met business development. Je mag Sander midden in de nacht wakker maken als hij de loterij gewonnen heeft. In zijn vrije tijd besteed hij graag tijd met zijn vriendin en brouwt hij zijn eigen speciaalbieren. Hierover lees je hier uiteraard nog veel meer!

Sander

Wat is je functie bij KICK! Digital en hoe ben je in je huidige rol terecht gekomen?

Eigenlijk ben ik zowel betrokken bij KICK als bij KICK! Digital. Zo ben ik vanaf het begin af aan betrokken geweest bij al online design opdrachten van KICK. Op het moment dat KICK! Digital werd opgestart, werd ik door mijn ervaring van online design en kennis van online marketing bij KICK! Digital betrokken.

Wat is jouw favoriete KICK! Digital moment?

Dat is onze data presentatie geweest. Dit omdat het binnen de filmindustrie innovatief en vooruitstrevend is & ik hier vanaf het begin af aan bij betrokken ben geweest. Zo hebben we het management laten zien dat data en de inzichten uit data de richting is die we moeten varen. Later hebben we onze ideeen en doelstellingen gepresenteerd aan geïnteresseerden en dit werd positief ontvangen. Deze presentatie gaf mij wel een grote kick!

Stel.. Je kan tijdreizen! Naar welke periode of tijd zou je willen reizen?

De industriële revolutie. Er zijn in die tijd zo veel dingen veranderd en uitgevonden. Daar beleven we zelfs nu nog plezier en gemak van. Een groot en belangrijk verschil met het hier en nu is dat mensen toen wel veel vrijer leefden dan nu. Dat kan ik ook wel waarderen.

Ik heb begrepen dat je een grote hobby hebt.. BIER! Hier horen we graag meer over!

Nou, ik lust inderdaad graag een biertje. Het liefst speciaalbiertjes! Ik maak ook mijn eigen bier. Een jaar of twee geleden ben ik begonnen met het brouwen van mijn eigen bieren en zo hebben we ook al de nodige biertjes geproefd bij KICK! Je hebt ook niet zo maar een goed biertje, het is een heel proces. Ik ben constant bezig te kijken wat werkt en wat niet om zo het perfecte biertje te krijgen. Er ook al eens een aantal pogingen mislukt. Zo had ik een keer een hele ton vol met schimmel gebrouwen. Die hebben we maar niet gedronken.

Wie van je KICK! Digital collega’s heeft de grootste kans om de Tour de France te winnen? En waarom?

Dat zou Wendy zijn. Zij is altijd bezig met cardio en conditie dingen. Ze fietst ook regelmatig… Een mooie runner-up zou Sjoerd zijn. Wellicht leuk om een keer te testen zodat ze onderling uit kunnen maken wie de Michael Boogerd zou zijn 😉

Waar zouden we je midden in de nacht wakker voor mogen maken?

Met het nieuws dat ik de loterij gewonnen heb. Als je me dat komt vertellen, drinken we samen nog een lekker vers gebrouwen biertje 😉

Benieuwd naar de biertjes van Sander? Of wil jij een mogelijke samenwerking bespreken? Mail Sander dan even.

Terug naar overzicht