Online marketing bureau in Amsterdam

Wij zijn KICK! Digital, een online marketing bureau in Amsterdam. We helpen bedrijven, waar we in geloven, om digitaal te groeien. Dat doen we nu al 4 jaar lang voor meer dan 50 klanten. En hopelijk straks ook voor jou! Benieuwd wie wij zijn?

Over KICK! Digital

KICK! Digital is in 2015 opgericht door Stuurlui en KICK! Vormgeving. Stuurlui is een WordPress development bedrijf uit Utrecht, KICK! is een vormgevingsbedrijf uit Amsterdam, en beide partijen hadden klanten, die online marketing nodig hadden.

Sindsdien helpen we met KICK! Digital om bedrijven, waar we in geloven, digitaal groter te maken.

Waarom alleen bedrijven waar we in geloven?

We hebben een hoop knappe koppen bij ons op kantoor zitten, en we willen alleen dat zij zich buigen over bedrijven met een goede propositie, die de wereld een betere plek maken. Zolang we dus iedere dag maar kunnen werken voor bedrijven waar we voor de volle 100% achter staan.

Daarnaast focussen we ons alleen op digitaal, omdat alles wat we doen meetbaar is. Dat betekent dat je echt resultaat zal zien van onze inspanningen. Niet alleen jij, maar ook de 50+ overige klanten die we iedere maand helpen met digitaal groeien.

6 redenen om met KICK! Digital te werken

 • Meer rendement

  Wij leveren meer rendement uit je website en je online marketing inspanningen. Daarnaast krijg je duidelijk inzicht in de kosten en de opbrengsten van alle inspanningen.

 • Transparant

  Alles wat we doen is meetbaar en alles wat we zeggen is onderbouwd. Geen rare documenten met getallen die je niet begrijpt, maar we leggen je netjes uit wat we gedaan hebben. En waar je zelf alle getallen kan bekijken.

  Nooit meer onduidelijkheid over die ‘moeilijke’ online marketing wereld.

 • Ondernemend

  KICK! Digital is ondernemend. We werken voor heel veel verschillende bedrijven in verschillende industrieën en dat zorgt ervoor dat we met alle innovaties van het online marketing gebied in aanraking komen. En deze kennis weer inzetten om jou beter te maken natuurlijk!

 • Flexibel

  Wij werken alleen maar voor MKB, omdat we te maken hebben met minder marketingbudget, waar we meer mee moeten bereiken. Veel spannender dus!

  Alle contracten zijn maandelijks opzegbaar. We zijn eerlijk over uren en sturen niet voor elk telefoontje gelijk een rekening.

  Op deze manier krijg jij veel hulp van ons, en behoud je volledige flexibiliteit.

 • Echte experts

  KICK! Digital is een specialist in de online marketing, en we hebben voor ieder onderdeel in de online marketing echte experts zitten.

  Naast het feit dat we goedkoper zijn, dan je eigen online marketeer aannemen, zullen er dus heel veel experts jou helpen.

 • Én strategisch advies

  Online marketing is onze hobby en we leren elke dag weer iets nieuws. Daarom kan je van ons verwachten dat wij proactief met nieuwe ideeën komen en advies bieden buiten de gebaande paden.

We werken met heel veel trots voor 50+ bedrijven. Kijk hier voor een greep uit ons portfolio. Of kijk even bij onze diensten hoe we jou het beste kunnen helpen.