Opdrachtgever: Independent Films

Website Bigfoot Junior

Om een campagne over de hele linie succesvol te maken, is het van belang dat wanneer er op een (betaalde) creatie geklikt wordt, mensen in de look-and-feel van de film blijven. Voor de animatiefilm van Bigfoot Junior was er ook een website nodig in de stijl en de vorm van de campagne.

De online campagne was gericht op jonge kinderen en hun ouders. De beleving die online gecreëerd werd door de kwaliteit van de content, moest doorvertaald worden naar de website. Om dit optimaal te kunnen doen, is er voor Bigfoot Junior een landingspagina volledig in stijl van de film gemaakt. Door de website in eigen beheer te houden, kan de kwaliteit van stijl en vorm gewaarborgd worden.

Doelstelling

  • Ervaring online uitingen doorvertalen naar website
  • Lering trekken op basis van website bezoek
  • E-mail adressen verzamelen
  • Retargeting op basis van website bezoek

Resultaten

  • Zelfde look & feel website als de online content
  • Inzicht in het online gedrag van de website bezoekers
  • E-mail database lijst van geïnteresseerde ouders

Aanpak

Op basis van de wensen van de klant en onze kennis over landingspagina's hebben we een functioneel ontwerp gemaakt. Hierin wordt duidelijk wat waar komt te staan, hoe de website gaat werken en welke functies deze moet hebben. Op basis van het functioneel ontwerp hebben onze designers het uiteindelijke ontwerp gemaakt dat in lijn is met de online creaties.

Daarna bouwen de developers de site en zorgen zij er voor dat alles ook daadwerkelijk werkt. Zo werken de verschillende specialismen samen om tot een prachtig eindresultaat te komen. Hier kun je een kijkje nemen in de wereld van Bigfoot Junior.

Wil je ook een op maat gemaakte website die in lijn is met de online communicatie of huisstijl van je product? Stuur Sander even een mail.