Partners

We hebben meerdere partners waarmee we samenwerken; elke partner heeft een specifieke expertise, die wij soms nodig hebben om klanten zoals Independent Films, Dentons Boekel, NTFU, Clean Nutrition, Top of Minds te helpen.

 • Stuurlui

  Stuurlui is een van de bekendste WordPress bedrijven van Nederland, en tevens een van de eigenaren van KICK! Digital.

  Met de hulp van Stuurlui kunnen wij bedrijven helpen met website development en doorontwikkeling, en A/B-testing.

  Lees hier meer over wat Stuurlui doet.

 • KICK! Creative Agency

  KICK! Creative Agency helpt bedrijven bij het bedenken van concepten en het bouwen van hele vette designs en online banners. Zie jij wel eens een advertentie voorbij komen in een bushokje voor een nieuwe film? Grote kans dat KICK! Creative Agency dit heeft gemaakt.

  Lees meer over KICK!

 • Winfactor

  We hebben een speciale pagina voor B2B leadgeneratie, en dat komt omdat we vrij veel B2B klanten hebben. Winfactor is een B2B-acquisitie bureau dat bedrijven in het MKB helpt met acquisitie werkzaamheden, op hoogstaand niveau.

  Wat we eigenlijk doen is:

   • Winfactor stelt leadlijsten op: ze hebben heel veel tooling om goede relevante leadlijsten op te stellen
   • KICK! Digital target deze leadlijsten: denk hierbij aan targeting op naam, bedrijfsnaam, functietitel, retargeting en verschillende uitingen, zoals
    LeadAds, gewone banners en video.
   • KICK! Digital stuurt de leads automatisch door naar Winfactor
   • Winfactor belt de leads na om afspraken te genereren

  Geïnteresseerd geraakt? Lees hier meer over Winfactor!

 • Dynn Group

  Dynn Group geeft ons de flexibiliteit om ook website development en doorontwikkeling te kunnen aanbieden, wanneer de website niet op WordPress draait, maar een ander CMS, zoals Magento.

  Verder doet Dynn grootschalige IT-trajecten, die razend interessant zijn! Lees er hier meer over
  .

 • 100ms

  Als je onze cases en klanten bekijkt, dan zie je dat veel bedrijven naar ons toe komen met recruitment vraagstukken. We kunnen bedrijven helpen aan meer zichtbaarheid en sollicitaties en 100ms helpt ons bij het stukje ‘employer branding’: ze maken hele vette video’s om meer aandacht te genereren voor bedrijven.

  Check vooral ook even de website

 • Bannerwise

  Alles is een experiment, en dus ook onze banners: we testen continu andere uitingen, andere teksten, knoppen, plaatjes etc. Bannerwise is een HTML5 banner building tool, die met een heel eenvoudige drap ’n drop methodiek ervoor zorgt dat je binnen een paar minuten weer iets nieuws kan gaan testen.

  Lees hier meer over Bannerwise

 • Unravel Research

  Neuromarketing is een prachtige nieuwe tak van sport: Unravel Research helpt bedrijven, middels hersendata, betere beslissingen te maken.

  Denk hierbij aan het testen van reclames, of de juiste associaties wel getriggerd worden, of de usability van een website.

  Wij zijn fan van Unravel, dus lees vooral hier meer

 • Webpower

  Webpower is een fantastische marketing automation tool. Via Webpower helpen wij meerdere bedrijven om automatisch mailtjes te verzenden naar hun klanten via volledig-customizable flows.

  Lees vooral hier meer over Webpower!